Tilausravintola Soima

TILAUSRAVINTOLA SOIMA

Soima on Wanhassa Satamassa toimiva tilausravintola, jonka kapasiteetti mahdollistaa maksimissaan 100 hengen istuvan- tai 150 hengen cocktailtilaisuuden.

Päivätilaisuuksissa tila on käytössänne klo 11:00 -15:00 minimiveloituksen ollessa 1000,00€

Iltatilaisuuksissa tila on käytössänne klo 18:00 – 23:00 minimiveloituksen ollessa 3500,00€

Pyhäpäivinä ja juhlapyhinä veloitamme lisäksi erillisen  tilavuokran

 

Tila on varattavissa aina kalenterikuukausi eteenpäin. Heinäkuussa olemme suljettu.

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ TARJONTAMME

https://www.wanhasatama.fi/tapahtuma-catering/

Tarjouspyynnöt jussi@wanhasatama.fi

SOIMA

The name Soima derives from the 8–15-meter lapstrake ships that carried cargo from the shores of Lake Ladoga to St. Petersburg. They carried mostly of timber to the capital of the empire, but also fish and agricultural products, especially butter were transported. On the return trip, the ships transported luxury goods back to Finland. As its role model, Restaurant Soima wants to offer guests delicacies from both near and far.

PRO RAVINTOLAT OY

Pro Ravintolat Oy is a joint project of three experienced, ambitious and quality-conscious professionals who have gained experience in the country's leading food and catering restaurants. Piia Järvenmäki is responsible for kitchen operations, Petri Tikkanen for administrative matters and Jussi Laakso, who has twice been elected Head Waiter of the Year, is responsible for the sale and service of restaurant operations.

WANHAN SATAMAN MESSUT JA TAPAHTUMAT

Pro Ravintolat Oy vastaa tarjoiluista Wanhan Sataman messujen ja tapahtumien yhteydessä.

ARKILOUNAS BY JUGANG

Wanhassa Satamassa arkilounasta tarjoilee ravintola Jugang, joka sijaitsee kiinteistön Kanavakadun ja Mastokadun kulmassa (Viking Line sataman pääty).

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ VIIKON LOUNASTARJONTAAN 

www.juganghelsinki.com